WMW - Zagreb

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Kusin: 'Bandić neće raditi dok mu USKOK ne da upute'

bandic kusinVesna Kusin, zamjenica gradonačelnika Milana Bandića, u srijedu se sama pojavila na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen projekt Urbani vrtovi.

Iako je dan prije novinarima bilo najavljeno kako će i gradonačelnik Bandić doći na tu konferenciju, to se ipak nije dogodilo. Kusin je rekla kako je to zbog toga što gradonačelnik odgađa povratak na posao dok ne dobije pisane upute iz USKOK-a, iz kojih će saznati s kojim svojim suradnicima smije razgovarati i o kojim temama.

- Svi iščekujemo te upute. Trebale su stići prekjučer, pa jučer, ali ništa se nije dogodilo.

 U ovom nesigurnom pravnom sustavu nema mjesta za improvizaciju, zbog čega ne želi ništa raditi prije nego što te upute stignu. S gradonačelnikom sam već razgovarala. Samo mi je rekao da dobro obavljam posao za koji sam opunomoćena te da to nastavim raditi i dalje, što ću činiti sve dok se on ne vrati na dužnost. O drugim temama nismo razgovarali - rekla je Kusin.

Nije htjela spekulirati o tome kada će točno doći pisane upute iz USKOK-a, no ponovila je da svi očekuju da dopis dođe "svakoga trenutka".

Inače, USKOK se u srijedu žalio na posljednju odluku suca istrage kojom je gradonačelnik Bandić pušten da se brani sa slobode u istrazi afere Agram, a izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda o tome će ponovno odlučivati najvjerojatnije u četvrtak.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
305367