WMW - Zagreb

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Nakon više od dva tjedna: Otvara se mali prolaz na Plesu

 
plesoMeđunarodna Zračna luka u četvrtak će otvoriti mali prolaz za pješake, koji povezuje Pleso i Međunarodnu zračnu luku, izvijestili su iz ureda velikogoričkog gradonačelnika Dražena Barišića.
 
Iz Grada Velike Gorice u srijedu su najavili provođenje kontrole i regulacije prometa u kretanju i u mirovanju kao i oglasne površine u naselju Pleso te uz prostor Međunarodne Zračne luke.
 
Naime, Međunarodna zračna luka Zagreb prije više od dva tjedna zatvorila je jedini prolaz prema naselju Pleso, što je izazvalo negodovanje među stanovnicima, zaposlenicima te vlasnicima smještajnih kapaciteta. Nezadovoljni  Međunarodne zračne luke Zagreb, građani su se okupili u inicijativi nazvanoj "Pleso nije geto", a najavljivali su i prosvjed.
 
Nakon razmatranja problematike, Grad Velika Gorica i Međunarodna Zračna luka usuglasile su zaključke s kojima su se složili predstavnici Gradske četvrti Pleso i Inicijative "Pleso nije geto".
 
Osim dogovorenih zaključaka, Grad Velika Gorica zatražit će u roku 15 dana sastanak s predstavnicima Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, kako bi se utvrdili svi prometni smjerovi kojima će se po izgradnji novog terminala moći ulaziti u Zračnu luku.
 
Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić zahvalio je predstavnicima Inicijative, gradskoj četvrti i svim građanima Plesa kao i Međunarodnoj Zračnoj luci na konstruktivnim razgovorima i susretljivosti u rješavanju problema.
 
"Građani Plesa i Velike Gorice ne mogu živjeti 'iza' Zračne luke, već uz nju i u suživotu. U tome se svi slažemo i zato ćemo nastaviti daljnje razgovore kako bismo otklonili sve moguće probleme i kako bismo zajedno došli do jedinog cilja, a to je zadovoljstvo svih subjekata uključenih u navedenu problematiku", istaknuo je velikogorički gradonačelnik.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
305425